Närhet och distans - Gemenskapsdag på Gålögården

Vi längtar efter att få träffas!

Kom och var med på Andreaskyrkans gemenskapsdag Närhet och distans, lördag 5 september kl. 9.30 - 19.00 på Gålögården, i Stockholms södra skärgård. En fin möjlighet att möta varandra på nytt efter en annorlunda vår och sommar. För er som vill finns möjlighet att komma redan fredag 4 september från kl. 16.00.

Under lördagen kommer vi ha möjlighet att grilla, pilgrimsvandra, ha fördjupande samtal, leka och spela spel, göra käpphästar, fika, vara med på lägerbål och andakter och naturligtvis bara ta det lugnt, allt i enlighet med din ork och vilja. Vi vill ha gott om tid att prata, umgås och lära känna varandra, dela och reflektera över den gångna våren och sommaren. Allt detta i härlig skärgårdsmiljö!

Mat och fika
Då vi i år inbjuder till endast en dag tillsammans vill vi inte lägga alltför mycket tid på matlagning och disk. Det här året tar var och en med det vi vill äta. Det blir två tillfällen till fika, en lunch och ett tillfälle för grillning. Kaffe, té och vatten ordnar vi på plats. Ta med egen mugg, tallrik och bestick.

Vi följer de riktlinjer som gäller då vi möts. Varmt välkommen till en fin inledning på hösten!

Vägbeskrivning

Adress:
Gålögården
Oxnövägen 94
136 91 Haninge

Bil från Stockholm:
Ta väg 73 mot Nynäshamn.
Avfart Dalarö.
Avfart Gålö.
Kör 6 km rakt fram.
Avfart höger vid en vägskylt: Gålögården.

Kommunalt:
Pendeltåg till Västerhaninge från Stockholm Central. Buss 845 mot Västra Bondäng till hållplats Dyvik. Se www.sl.se för tider.

Fredag - lördag
Vuxen: 400 kr.
Studerande/arbetssökande/pensionär: 200 kr.
Barn 2 - 13 år: 100 kr.

Vuxen: 250 kr.
Studerande/arbetssökande/pensionär: 150 kr.
Barn 2 - 13 år: 50 kr.

Betalning sker till BG 5052-8041. Du kan också swisha till 1230294439, skriv ”Gemenskapsdag”. Priset är subventionerat av församlingen. Du som har möjlighet är välkommen att betala mer. Är priset ett hinder för dig? Prata med pastor Mats Carlsson.

Anmäl dig så snart som möjligt. Dock senast 23 augusti. Betalning görs senast en vecka innan helgen.

Anmälan och frågor:
Mats Carlsson