I Andreaskyrkan tror vi mycket på att samtalet är en viktig del i församlingens liv. Livet och tron fördjupas när vi möts och kan dela sorgliga och glada erfarenheter, oro och tacksamhet, tvivel och tro.

Bibelsamtal
Varannan onsdag kl. 14.30 - 16.00 inbjuder Andreaskyrkan till bibelsamtal. Samtalsledare är Conny Björkvall. Höstens samlingar startar onsdag 11 september 2019. Temat för höstens samtal är Apostlagärningarna. Vi kommer att basera bibelsamtalen på boken Till jordens yttersta gräns – Apostlagärningarna runt på 88 dagar som Equmeniakyrkan har gett ut.

Ung kväll
Också under rubriken ”Ung kväll” kommer det under hösten att inbjudas till samtalskvällar. För åk 8 och uppåt.

Rastplats Söder
Kommuniteten Rastplats Söder, som möts i Andreaskyrkan, inbjuder till samtalsgrupper i anslutning till Stillhetens mässa på tisdagkvällar 18.00. Terminsstart 3 september. Mässan är öppen för alla oavsett deltagande i samtalsgrupp eller inte.
Ansvarig pastor: Olle Jonasson