underytanlogo

I Andreaskyrkan tror vi mycket på att samtalet är en viktig del i församlingens liv. Livet och tron fördjupas när vi möts och kan dela sorgliga och glada erfarenheter, oro och tacksamhet, tvivel och tro.

Under ytan
Under rubriken ”Under ytan” inbjuder Andreaskyrkan till samtalsgrupper under våren. Samtalsledare kommer att vara Lars Åberg, vår vakanspastor.

Livsstegen
En samtals- och självhjälpsgrupp för existentiell hälsa. Själavård för oss som vill hitta tillbaka till hopp om framtiden och tro på det som är viktigt för oss i livet. Livsstegen är ett koncept som ursprungligen kommer från Katarina församlings uppskattade 12-stegsinspirerade arbete. Gruppen har plats för 10 deltagare och 2 ledare. Vi möts 1,5 timme ungefär en gång i veckan mellan den 25 januari och 17 maj. Under dessa möten reflekterar vi över bokens tolv existentiella teman sam-tidigt som var och en har möjlighet bearbeta en specifik problematik eller längtan. Innan du börjar träffas vi för ett kort introduktionssamtal.
Ledare är Anna Ardin, diakonkandidat i Equmeniakyrkan och Kerstin Bergeå, projektledare i Goda grannar. (Samarbete mellan Katarina församling och Stockholms stora moské.)
Arrangörer: Katarina församling, Andreaskyrkan och studieförbundet Bilda.
För mer information och anmälan: https://livsstegen.confetti.events/

Ung kväll
Också under rubriken ”Ung kväll” kommer det under våren att inbjudas till samtalskvällar. För åk 9 och uppåt.

Rastplats Söder
Kommuniteten Rastplats Söder, som möts i Andreaskyrkan, inbjuder till samtalsgrupper i anslutning till Stillhetens mässa på tisdagkvällar 18.00. Terminsstart 9 januari. Mässan är öppen för alla oavsett deltagande i samtalsgrupp eller inte.
Ansvarig pastor: Olle Jonasson