universitetskyrkan loggaVår pastor Elisabet Ravelojaona är även anställd som studentpastor i Universitetskyrkan.

På nästan varje högskola och universitet i Sverige finns det präster och pastorer. Vi finns till för studenter och anställda vid universiteten. Vår närvaro är en påminnelse om att varje människa är mer än sina prestationer. En önskan om att garantera alla människors värde och värdighet.

Universitetskyrkan är ett ekumeniskt arbete som i Stockholm har medarbetare från Svenska kyrkan och Equmeniakyrkan. Vi har också goda relationer till och samarbete med andra samfund och kyrkor. Vill du ha kontakt med företrädare för någon annan trosinriktning hjälper vi också gärna till.

"Universitetskyrkan vill vara en följeslagare på vägen. Vi finns för dig som vill ha någon att prata med om livsfrågor, människosyn, relationer, tro och identitet och som söker en gemenskap och ett sammanhang."

Se även universitetskyrkans hemsida

retreat

Endagsretreat i Andreaskyrkan

Lördag 10 oktober 10.00 - 16.00
En dag i tystnad tillsammans med andra.

Pris inklusive lunch: 80:- studerande och arbetssökande, 150:- övriga

För anmälan och/eller frågor, kontakta retreatledare:
Pastor Elisabet Ravelojaona
070 - 758 55 61,
Anmälan senast 4 oktober.

skapadag hemsidan

SKAPAdag

Lördag 14 november 10.00 - 16.00
En dag då vi med nyfikenhet får undersöka skapandets språk och uttryck.

Pris inklusive lunch: 100:- studerande och arbetssökande, 170 :- övriga

Tillsammans med Pers Karin Skogar, uttryckande konstterapeut, upptäcker vi glädjen i skapandet.
Under dagen får vi också möjlighet att samtala och dela tankar och erfarenheter om livet, som väcks i mötet med bilderna.

Inga förkunskaper krävs. Alla är välkomna från 16 år och uppåt.

För anmälan och/eller frågor, kontakta:
Pastor Elisabet Ravelojaona
070 - 758 55 61,
Anmälan senast: 8 november.
Obs: Begränsat antal platser pga Corona.