Samtalsgrupper

I Andreaskyrkan tror vi mycket på att samtalet är en viktig del i församlingens liv. Livet och tron fördjupas när vi möts och kan dela sorgliga och glada erfarenheter, oro och tacksamhet, tvivel och tro.

Bibelsamtal

Bibelsamtal på dagtid hösten 2021
Vi håller bibelsamtal på dagtid i fysisk form och träffas i kyrksalen varannan vecka (jämna vecko-nr) kl 13:00 - 14:30 från och med den 8 september och terminen ut. Johannes evangelium blir vårt samtalsfokus.

Bibelsamtal digitalt hösten 2021
Torsdagar kl. 19-20, start torsdag 26 augusti. Vi läser Lukasevangliet. Anmäl dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så får du en länk.

Ung kväll

Under rubriken ”Ung kväll” kommer det under hösten att inbjudas till samtalskvällar.