Samtalsgrupper

I Andreaskyrkan tror vi mycket på att samtalet är en viktig del i församlingens liv. Livet och tron fördjupas när vi möts och kan dela sorgliga och glada erfarenheter, oro och tacksamhet, tvivel och tro.

Därför sörjer jorden

Vad är en rimlig kristen hållning när klimatet skenar och jorden far illa? Välkommen till Rastplats Söder och Andreaskyrkan och en samtalsgrupp om Peter Halldorfs senaste bok.

Under tre tisdagskvällar i höst kommer pastor Mats Carlsson leda en samtalsgrupp utifrån ”Därför sörjer jorden” av Peter Halldorf. Halldorf vill bidra till en teologisk vision som kyrkan kan vara förankrad i när hon svarar och handlar i den klimatkris som just nu överskuggar allt annat i vår värld. I ”Därför sörjer jorden” pekar han på möjligheten att hitta hoppet och vägen framåt.

Samtalsgruppen pågår 17.30-19.00.

Efter detta är den som önskar också varmt välkommen att delta i ”Stillhetens mässa” kl. 19.00-19.45.

Anmäl dig senast 13/10 via följande länk: www.bilda.nu/samtalsgrupp-jorden

Bibelsamtal

Varannan onsdag kl. 13.00 inbjuder Andreaskyrkan till bibelsamtal. Samtalsledare är Conny Björkvall. Höstens samlingar startar onsdag 9 september 2020. Temat för höstens samtal är Apostlagärningarna. Vi kommer att basera bibelsamtalen på boken Till jordens yttersta gräns – Apostlagärningarna runt på 88 dagar som Equmeniakyrkan har gett ut.

Ung kväll

Under rubriken ”Ung kväll” kommer det under hösten att inbjudas till samtalskvällar. För åk 8 och uppåt.