Notiser

Pilgrimsvandring

pilgrimsvandring

Obs! Pilgrimsvandringen är inställd! Vi återkommer med nytt datum så snart det är möjligt.

Att vandra är bokstavligen ett sätt att komma vidare i livet. I pilgrimsvandringen förenas den inre och den yttre resan. Rörelsen hjälper oss att få nya perspektiv. Många gånger är det en hjälp att göra delar av sin vandring tillsammans med andra. Något sker när vi går tillsammans.

9.30 Samling vid Liljeholmens tunnelbana, ute på torget. Vi vandrar utmed vattnet till Klubbensborg.

ca 12.30 Vandringen avslutas vid Klubbensborg. Därefter finns det möjlighet att köpa fika/lunch i caféet. Det finns sittplatser både inne och ute. Alternativt ta med egen lunch.

Anmäl dig till Elisabet Ravelojaona via mail, eller telefon, senast 19 november. Detta blir extra viktigt med de nya restriktioner som FHM angett för Stockholm. Vi vill skapa en trygg gemenskap och minimera risken för smittspridning. Om gruppen blir för stor delar vi upp oss i mindre grupper.

Vid vår mötesplats vid Liljeholmenstorgets galleria finns ett lättillgängligt garage, för den som är i behov av det.

I samarbete med Klubbensborg, Mikaelikyrkan och Universitetskyrkan Stockholm.