Gudstjänster med och för alla åldrar

Välkommen till gudstjänster med en blandning av rörelse, berättande, musik, sång och bön. Skapade av, för och med alla åldrar. Om inte annat anges är det fika efter alla gudstjänster.

Våren 2023

8 januari 16.00
Trettondedagsspel
En eftermiddag för alla åldrar! Barn, ungdomar och vuxna i kyrkan bjuder in till ett Trettondedagsspel. Julberättelsen dramatiseras och vi är alla med och sjunger psalmer, som för berättelsen framåt. Efteråt fortsätter vi gemenskapen en våning ner där vi äter tillsammans och dansar ut julen kring granen.

12 februari 11.00
Och ordet blev människa
Hur vi talar med och om varandra är viktigt, men också hur vi talar om oss själva. Gud skapar med sitt ord och i Johannes evangelium liknas Jesus vid ordet som blir människa. Hur använder vi våra ord?

26 mars 11.00
Maria får ett särskilt uppdrag
”Var inte rädd Maria!” En ung kvinna får besök av en ängel och hon får frågan och säger ja, till det mycket speciella uppdraget att bli Jesus mamma.

6 april 18.00 Skärtorsdagskväll
En fest som slutar i kaos
Tillsammans möter vi texterna som berättar om Jesus sista måltid med lärjungarna och Petrus lögner på översteprästens gård. Under kvällen äter vi kvällsmat tillsammans och firar nattvard.

7 maj 11.00 Andreasmässa
Nyfiken på änkan i Sarefat och hennes son
En gudstjänst där vi firar nattvard tillsammans och möter berättelsen om hur människor påverkas av en lång torrperiod och modet att dela med sig av det lilla som finns.

Har du frågor om dessa gudstjänster är du välkommen att ta kontakt med pastor Elisabet Ravelojaona:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
070-758 55 61