Idrott & friluftsliv

Vi spelar innebandy på söndagskvällar kl 20-21 i Skarpnäckskyrkan, Skarpnäcks Allé 31, under skolterminerna. Vi spelar i mixade lag (herrar och damer) och vi är mellan 30 och 55 år. Du är välkommen att vara med!

Har du frågor eller vill anmäla dig gör du det till Torbjörn Jacobsson, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., eller telefon 08-605 47 71.

Jeriko är ett spel utvecklat av seniorscout i Andreaskyrkan under åren 1997-1999. Det gjordes som ett projekt till SMU’s riksscoutläger Trerixöset (1999). Det blev en stor succé och efter lägret så togs spelet in i SMU’s scoutmaterial Konten.

Jeriko spelas i skogen mellan två lag där det gäller att samla ledtrådar och poäng utan att bli fasttagen av motståndarlaget.

Idag spelas Jeriko på väldigt många scout- och tonårsläger eller på hajker varje år. även skolor spelar Jeriko på friluftsdagar.

Vill du veta mer tryck på länken här http://www.jeriko.andreaskyrkan.se eller maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

  • Redo för roliga äventyr?
  • Sugen på att träffa nya kompisar?
  • Vill du lära dig mer om naturen?

Då har du kommit rätt, välkommen till Scouterna!

Andreaskyrkan välkomnar dig till scout i samarbete med Älvsjökyrkan (som också är en Equmeniakyrka).

Både nya scouter (från 7 år) och ledare är varmt välkomna!

Platsen är Älvsjökyrkan, Långbrodalsvägen 46.

 scout

Vill du veta mer?

Klicka på länken till Equmeniascout Älvsjös sida: http://www.alvsjokyrkan.se/Scout.htm

Eller prata med någon av scoutledarna här från Andreaskyrkan, Torbjörn eller Ellinor. Du når oss enklast via epost http://www.alvsjokyrkan.se/Scout.htm
 
www.equmenia.se/scout och www.scout.se hittar du mer information om Equmenia Scout och om Scouterna i Sverige.